Ons uitgangspunt: blijf gezond

Vitae Maximus is opgericht door een aantal artsen en apothekers om op basis van bestaand en gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek de beschermende werking van voedingssupplementen te onderzoeken. We weten allemaal dat gezond eten en goed bewegen belangrijk is om het lichaam in goede conditie te houden. Maar dat je in de huidige strijd om zo fit mogelijk te blijven best een steuntje in de rug kunt gebruiken. Immers, hoe fitter je bent, hoe beter jouw immuunsysteem werkt. Daarom hebben wij uitgezocht van welke voedingssupplementen op dit moment de meest beschermende werking mag worden verwacht. Wij hebben alleen de resultaten van degelijk wetenschappelijk onderzoek meegenomen in onze beoordelingen. Op basis van onze bevindingen hebben wij een aantal producten geselecteerd waarvan wij verwachten dat zij een beschermende werking bij een aantal specifieke kwalen kunnen hebben. Daarnaast hebben wij gekeken welke formulering en welke dosering het best gebruikt kunnen worden.

Nogmaals gezond eten en voldoende bewegen is essentieel voor een goede gezondheid. Op basis van tientallen wetenschappelijke onderzoeken hebben wij een zestal producten geselecteerd die de weerstand positief beïnvloeden namelijk: Zink, Vitamine D, Vitamine C, Curcumine, Ashwaganda en Probiotica. Daarnaast hebben wij twee producten toegevoegd die niet direct gerelateerd zijn aan het verhogen van de weerstand maar waarvan wij de beschermende werking dusdanig goed vinden dat wij menen dat iedereen die ook zou moeten innemen namelijk de Polyfenolen en de Krillolie.

Om onze beperkte capaciteit maximaal te benutten hebben wij ervoor gekozen om op dit moment alleen het ‘weerstandspakket’ aan te bieden. De gepersonaliseerde voedingssupplementen op maat worden in een later stadium weer toegevoegd.

Let op: ons weerstandspakket maakt je niet onschendbaar, maar geeft jouw immuunsysteem wel een maximale oppepper.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik die graag.

Laurens Schulpen, 
apotheker en initiatiefnemer van Vitae Maximus.

Wij zijn Vitae Maximus

Laurens Schulpen

Laurens Schulpen

Apotheker

Bart Pouls

Bart Pouls

Apotheker

Tom W.J. Schulpen

Tom W.J. Schulpen

Emeritus Hoogleraar Kindergeneeskunde

Willemijn Wouters

Willemijn Wouters

Apotheker